Elle mainos

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kiilan brunssi

Kävin viime viikonloppuna Ravintola Kiilan brunssila ja ajattelin kertoa ajatuksiani siitä. Paikkana Kiila on mieleistäni todella mukava, sijainnista ja näköalasta puhumattakaan. Brunssi maksaa lauantaisin 14,90€ ja sunnuntaisin 19,90€, mutta en tiedä poikkeaako tarjonta eri päivinä.

 
Itse kävin sunnuntain brunssilla ja tarjolla oli munia & pekonia, lasagnea, kahta erilaista pastasalaattia, leipää, croissantteja, kinkkua, juustoja ja paria marmelaadia. Jälkiruokapöytä koostui hedelmistä, kinuskilähteestä, vanukkaasta ja piirakasta. Tarjonta oli mielestäni hyvä, mutta ei mitenkään erityinen. Pastasalaatteihin olisin kaivannut lisää lisukkeita, eikä jälkiruokapöytäkään ollut kovin erikoinen. 
Mutta kyllähän näissä maisemissa mielellään aina välillä käy brunssia nauttimassa ja katsomassa kaupungin vilskettä. Lisäksi tilasimme mansikka margariitta kannun, joka oli mukava lisä brunssille :)

P.S. Muita hyviä brunssipaikka ehdotuksia otetaan vastaan :)

Förra söndagen åt jag brunch i Restaurang Kiila.  De hade ett stort utbud, men jag hade förväntat mig någonting ännu mera speciellt. Men i den här fina utsikten njuter man ändå gärna brunch alltid då och då.

4 kommenttia:

  1. Nammm, pitää ehdottomasti käydä testaamassa itsekkin <3

    VastaaPoista
  2. Kiila oli kyllä hyvä brunssipaikka. Ja jos brunssit kiinnostaa enemmänkin, niin kurkkaa mun blogiin, oon testannut varmaan lähemmäs 40 brunssia. :) Tosin blogissa ei ihan näistä kaikista ole arvosteluja, mutta isosta osasta kuitenkin.

    http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/category/aamupalat-ja-brunssit/

    Brunsseilu on ihanaa hommaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos tiedosta, pitääkin heti käydä lukemassa blogiasi :) Brunsseilu on ihanaa, itse olen käynyt vasta alle kymmenessä eri paikassa, mutta pitää ehdottomasti käydä testaamassa uusia paikkoja! Nammm :)

      Poista