Tein syksyn viimeisimmistä omenoista vielä viikonlopun kunniaksi Kauraomenapaistosta Myllynparhaan luottoreseptillä ja siitä tuli yhtä hyvää kun aina ennenkin :) Koska kaupasta ei löytynyt Fariini-sokeria (?!), niin vaihdoin sen tilalle siirapin, joka toimii ihan yhtä hyvin.
Ja tässä vielä resepti:
n. 5 Isoa omenaa (tai 10 pientä)
1 tl Kanelia
100g Voita tai margariinia
1 dl Fariinisokeia (tai siirappia)
3 dl Kaurahiutaleita
0,5 dl Vehnäjauhoja
Lohko omena voideltuun vuokaan, sirottele päälle kanelia.
Sulata rasva ja sekoita siihen loput aineet.
Levitä seos omenoiden päälle.
Paista 200'C, n.30min.
Nauti vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.
Nams :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti