Elle mainos

lauantai 27. lokakuuta 2012

Kauraomenapaistos

Tein syksyn viimeisimmistä omenoista vielä viikonlopun kunniaksi Kauraomenapaistosta Myllynparhaan luottoreseptillä ja siitä tuli yhtä hyvää kun aina ennenkin :) Koska kaupasta ei löytynyt Fariini-sokeria (?!), niin vaihdoin sen tilalle siirapin, joka toimii ihan yhtä hyvin.



Ja tässä vielä resepti:

n. 5 Isoa omenaa (tai 10 pientä)
1 tl Kanelia
100g Voita tai margariinia
1 dl Fariinisokeia (tai siirappia)
3 dl Kaurahiutaleita
0,5 dl Vehnäjauhoja

Lohko omena voideltuun vuokaan, sirottele päälle kanelia. 
Sulata rasva ja sekoita siihen loput aineet. 
Levitä seos omenoiden päälle.
Paista 200'C, n.30min.

Nauti vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Nams :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti