Elle mainos

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ratatouille, vuohenjuustokanaa ja punkkua

Nyt on taas aika tehdä ruokapostaus; tänään oli vuorossa Rataouille, jota kokeilin tehdä ensimmäistä kertaa. Reseptin valitsin  Helsingin Sanomien sivuilta ja hyvää tuli. Siihen seuraksi vuohenjuustokanaa ja punaviiniä.. Mmm :)


Ratatouille oli helppotekoinen, mutta aikaa vievä, koska se vaati alkuvalmisteluja sekä puolen tunnin hautimisajan.


Mutta se sopii hyvin lisukkeeksi esim. vuohenjuustokanan kanssa, sillä vuohenjuustossa on voimakas maku.


Vaikka yleensä kanan kanssa onkin tapana juoda valkoviiniä, päädyin Viña Maipo Reservan Cabernet Sauvigoniin (2010). Se sopi hyvin arki-illan juomaksi.


Ikväll testade jag ett nytt recept, Ratatouille. Receptet tog jag från Helsingin Sanomat hemsidan och kan varmt rekommendera detta recept. Det passar bra t.ex. med getostkyckling och rödvin, även om man vanligtvis dricker vitt vin med kyckling.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti